Рятувальники КАРС взяли участь в ліквідації наслідків влучання уламків в Оболонському районі столиці (+фото)

Рятувальники комунальної аварійно-рятувальної служби (КАРС) «Київська служба порятунку» допомогли рятувальникам ГУ ДСНС в місті Києві у ліквідації пожежі, що сталася через влучання уламків ворожої ракети в багатоповерхівку в Оболонському районі. Про це повідомляє Департамент муніципальної безпеки КМДА.

Близько 19:50 надійшло повідомлення про пожежу в Оболонському районі – загоряння сталося внаслідок падіння уламків ворожої ракети. Як повідомляє ГУ ДСНС в місті Києві, сталася часткова руйнація балконів на 6 та 7 поверхах. Також існувала загроза руйнації балкону на 8 поверсі багатоповерхівки.

Рятувальники четвертого аварійно-рятувального взводу КАРС «Київська служба порятунку» оперативно виїхали на місце події. Вони виконали роботи з деблокування дверей пошкоджених квартир на восьмому поверсі та надали доступ вогнеборцям для подальшого гасіння пожежі. Також рятувальники КАРС демонтували аварійні елементи конструкцій, зокрема, на балконах, які загрожували життю мешканців району. Ще – врятували домашню тварину на десятому поверсі будинку.

До робіт долучилися 11 рятувальників та 2 одиниці техніки КАРС »Київська служба порятунку».

Джерело