До чудотворної ікони Матері Божої у Буцневі відбувся відпуст

29 червня, у день празника верховних апостолів Петра й Павла, парафію Непорочного Зачаття Діви Марії с. Буцнів візитував архиєпископ і митрополит Тернопільсько-Зборівський Василій Семенюк з урочистої нагоди відпусту до чудотворної ікони Божої Матері. Владика очолив Архиєрейську Святу Літургію у співслужінні настоятеля о.-декана Євгена Кобильника, ректора Тернопільської духовної семінарії о. Івана Римара та о. Олександра Більського, настоятеля греко-католицької парафії в м. Берислав, що на Херсонщині.

До чудотворної ікони Матері Божої у Буцневі відбувся відпустПід час Богослужіння владика Василій уділив Таїнство Священства випускникові Тернопільської духовної семінарії о. Петру Кварцяному, який служитиме префектом у семінарії. Під час Літургії священники Великоберезовицього деканату служили у Таїнстві Покаяння для усіх паломників. Владика освятив воду, окропив вірних, закликав кожного молитися за Україну та українське військо.

До чудотворної ікони Матері Божої у Буцневі відбувся відпустДо чудотворної ікони Матері Божої у Буцневі відбувся відпустДо чудотворної ікони Матері Божої у Буцневі відбувся відпустпресслужба архиєпархії

Джерело