До «Клініки святого Луки» передали мощі святого Євангелиста Луки

До «Клініки святого Луки» передали мощі святого Євангелиста Луки

У понеділок, 1 липня, Владика Іриней Білик, Єпископ-емерит, Канонік Папської базиліки Санта Марія Маджоре, передав для Лікувально-діагностичного центру «Клініка святого Луки» на постійне перебування мощі святого Євангелиста Луки. 

Як йдеться у дописі медичного закладу, святий Лука — сподвижник апостола Павла, його вважають заступником лікарів та живописців.

«Для «Клініки святого Луки» це особлива постать, адже ми не тільки названі на його честь, а й продовжуємо його місію — несемо любов та дбаємо про здоров’я людини», — зазначає адміністрація.

Мощі виставлені для привселюдного вшанування та отримання рясних ласк Божих і потрібних земних благодатей у каплиці клініки, яка знаходиться на 3 поверсі.

До «Клініки святого Луки» передали мощі святого Євангелиста ЛукиДо «Клініки святого Луки» передали мощі святого Євангелиста ЛукиДо «Клініки святого Луки» передали мощі святого Євангелиста ЛукиДо «Клініки святого Луки» передали мощі святого Євангелиста ЛукиДо «Клініки святого Луки» передали мощі святого Євангелиста ЛукиДо «Клініки святого Луки» передали мощі святого Євангелиста Луки

Департамент інформації Івано-Франківської Архієпархії УГКЦ

Джерело