Коротко про ситуацію на окупованих та деокупованих територіях 📌Деокуповані населені пункти ворог обстрілював 146 разів з усіх видів озброєння

Коротко про ситуацію на окупованих та деокупованих територіях 

📌Деокуповані населені пункти ворог обстрілював 146 разів з усіх видів озброєння

Коротко про ситуацію на окупованих та деокупованих територіях

📌Деокуповані населені пункти ворог обстрілював 146 разів з усіх видів озброєння. Невське, в якому залишаються люди, дев’ять разів накрив вогнем з РСЗВ. Стельмахівка зазнала вісім мінометних обстрілів.

📌42 рази по Невському, Куземівці, Стельмахівці та Макіївці росіяни гатили з артилерії. 87 разів – намагались атакувати з використанням БПЛА.

📌Усього за минулу добу Сили Оборони витримали 109 бойових зіткнень по всій лінії фронту. Зокрема, у районі Невського відбито 11 ворожих атак. Сім спроб штурму – поблизу нашої Стельмахівки.

📌На окупованих територіях росіяни розширюють програми виховання бойовиків зі шкільної лави: 138 дітей з так званої лнр. Як розповідають пропагандистські ЗМІ, з дітьми проводяться заняття з тактичної та вогневої підготовки, основ радіаційно-хімічного, біологічного захисту та управління БПЛА. З найбільш обдарованих виховують «політруків».

⬇️⬇️⬇️

Джерело