🙂⚓️”КУПУЙ МАРІУПОЛЬСЬКЕ” – стоматологічні послуги 👩‍⚕️Ольга Ляшко – лікар-стоматолог

🙂⚓️"КУПУЙ МАРІУПОЛЬСЬКЕ" – стоматологічні послуги

👩‍⚕️Ольга Ляшко – лікар-стоматолог

🙂⚓️"КУПУЙ МАРІУПОЛЬСЬКЕ" – стоматологічні послуги

👩‍⚕️Ольга Ляшко – лікар-стоматолог. Вона почала свою професійну діяльність у 1998 році в рідному Маріуполі. Лікувала зубки дітям. За роки практики її пацієнти виростали, залишалися лікуватися у Ольги та приводили своїх дітей.

😔У березні 2022 року в стоматологічний кабінет Ольги влучив російський снаряд. Незважаючи на це, частину матеріалів вдалося врятувати і вивезти. Після того, як Ользі вдалося вибратися з блокади, вона була розгублена.

🥹Спочатку влаштувалась на роботу в стоматологічній клініці, але згодом вирішила орендувати кабінет у Києві. Разом з подругою з Херсону, вони вже півроку працюють у готелі "Мир".

🦷За цей час відбулось значне професійне зростання – відвідала курси, про які мріяла ще  в Маріуполі, навчилась працювати з мікроскопом і постійно освоює сучасні технології. Зараз лікар-стоматолог пропонує комплексні послуги для отримання красивої посмішки і відновлення жувальної функції, технології безпечного відбілювання та протезування. Завдяки мікроскопу, можливо переліковувати та зберігати зуби, які раніше були призначені до видалення.

☎️Контактний телефон: +380676230115.
📱Інстаграм: https://www.instagram.com/ollalash?igsh=YnN0NXUybHJiNnk=

Джерело