🚑Мобільні аптеки та мобільні медичні бригади, які працюють по області користуються попитом

🚑Мобільні аптеки та мобільні медичні бригади, які працюють по області користуються попитом

🚑Мобільні аптеки та мобільні медичні бригади, які працюють по області користуються попитом. Лише минулого тижня бригада оглянула понад 900 мешканців області. Такі виїзди є життєвонеобхідними, тож їх географія розростатиметься. Графік можна дізнатися в своїй громаді.

☝️Оперативно оновлюються й можливості для аграріїв області: підтримка на обробіток землі, утримання худоби, компенсація за техніку (у переліку 3 місцевих виробники). Актуальні дані – в Департаменті агропромислового розвитку.

⚡️Продовжуємо системно працювати над підготовкою до опалювального сезону. Темою чи не кожної зустрічі з міжнародними делегаціями є забезпечення блочно-модульними котельнями, з акцентом на когенерацію. Є домовленості з латвійськими партнерами. Зауважу, що минулоріч область отримала чималу кількість генераторів різної потужності, які роз’їхалися громадами. Важливо спланувати їх раціональне використання, щоб забезпечити першочергові потреби своїх мешканців. Зокрема і підтримку надання адмінпослуг (наразі з 57 ЦНАПів, альтернативного живлення не мають 8).

🏫Інша наскрізна тема – укриття в закладах освіти. Тут працюємо як з коштами різних бюджетів, так і з меценатами.

🏘Актуальним залишається питання окремих модульних будинків: продовжуємо співпрацю з УВКБ ООН. До слова, на Чернігівщині наразі придбано 149 об’єктів нерухомості за житлові сертифікати програми єВідновлення.

❗️На жаль, окрім війни майну, а головне – життю, загрожують й інші небезпечні події. Внаслідок ДТП минулого тижня постраждало 9 людей, на воді загинула дитина у Новгород-Сіверському районі.

Будьте обачні. Бережіть себе та Україну!🇺🇦

Джерело