📌Протягом навчального року підлітків муштрують у загонах «юнармії», влітку направляють на «спецпідготовку», а через декілька років – на фронт

📌Протягом навчального року підлітків муштрують у загонах «юнармії», влітку направляють на «спецпідготовку», а через декілька років – на фронт.

Списки потенційних «захисників отєчєства» ретельно уточнюються під час медичних обстежень.

📌Тим часом, путін розповідає молоді, що відновлення «лнр» йде досить швидкими темпами. Серед найвищих досягнень: ремонти дахів та водогону у Кіровську, вперше за десять років, та встановлення банкоматів у так званих багатофункціональних центрах надання державних та муніципальних послуг (БФЦ).

📌З числа окупованих у 2022 році населених пунктів до списку потрапили: Щастя, Мілове, Кремінна, Біловодськ, Рубіжне, Лисичанськ, Новоайдар та Станиця Луганська. Як будуть працювати банкомати у знеструмлених містах не зрозуміло. Сєвєродонецьк до переліку «острівців цивілізації» не увійшов взагалі.

📌А луганчани у спеку годинами стоять на вулиці у черзі до пунктів обслуговування мобільного оператора МКС, щоб уточнити свої паспортні дані,– «руський мир» приніс цифрове рабство, але це вже нікого не обурює.

📌Окупанти посилюють заходи, спрямовані на ускладнення виїзду громадян за межі «рєспублік». Відсьогодні підвищено держмито за отримання загранпаспорту нового зразку. Для дорослих воно склало 6 000 рублів замість 5 000, для дітей — 3 000 замість 2 500 рублів.

Джерело