☝️Зокрема, йшлося про виконання повноважень громад з питань місцевого економічного розвитку та взаємодії з бізнесом на рівні громад

☝️Зокрема, йшлося про виконання повноважень громад з питань місцевого економічного розвитку та взаємодії з бізнесом на рівні громад, впровадження реформи харчування в закладах загальної середньої освіти та закладах дошкільної освіти, формування мережі профільних ліцеїв Чернівецької області, розвиток сімейних форм виховання у громадах області, стан створення центрів надання соціальних послуг та введення посад фахівців соціальної роботи, питання вакцинації мешканців області. Також обговорили впровадження проєкту «Поліцейський офіцер громади», нагадали головам громад про необхідність укладання охоронних договорів на пам’ятки місцевого значення в громадах та перейменування вулиць, міст та селищ, а також можливості впровадження електронного документообігу в територіальних громадах області та підключення громад до Єдиного державного реєстру адрес.

❗️Усі питання – надзвичайно актуальні й потребують спільних зусиль різних гілок влади та громадськості у виконанні пріоритетних завдань. Важливо, вже сьогодні готуватися до майбутнього опалювального сезону та дбати про наявність альтернативних джерел живлення критично важливих підприємств, закладів освіти, охорони здоров’я, соціального захисту для безперебійної роботи в разі відсутності електропостачання.

💪Як тилова область об’єднуємо усі зусилля задля ефективної роботи економіки, допомагаємо ЗСУ та підтримуємо внутрішньо переміщених осіб. Спільно працюємо на перемогу!

Джерело