Благословення випускників Чортківського медичного фахового коледжу

Благословення випускників Чортківського медичного фахового коледжу

25 червня 2024 р. Б. в Катедральному Соборі св. верх. апп. Петра і Павла відбувся подячний Молебень випускників Чортківського медичного фахового коледжу спеціальності «Фармація» та «Стоматологія ортопедична». Молитву очолив Преосвященний Владика Дмитро Григорак, ЧСВВ – Єпарх Бучацький. У співслужінні священиків Катедрального Собору Владика відслужив Молебень та благословив випускників на добру життєву дорогу.

Звертаючись до випускників, Преосвященний Владика Дмитро звернув увагу на важливість їхньої професії для суспільства. «Ваше покликання є угодним Богові. Він кличе Вас до дії, через служіння іншим. Але найперше треба пам’ятати, що в основі будь-чого є Бог. Керуючись Божими законами, людина приймає правильні рішення в житті, які подобаються Богу. Тому оберіть собі за дороговказ Бога, який буде провадити Вас по житті». 

Урочистості з нагоди закінчення коледжу і вручення дипломів продовжилися на площі Героїв Євромайдану та в приміщенні коледжу.

Пресслужба Бучацької єпархії УГКЦ

Благословення випускників Чортківського медичного фахового коледжу Благословення випускників Чортківського медичного фахового коледжу Благословення випускників Чортківського медичного фахового коледжу Благословення випускників Чортківського медичного фахового коледжу Благословення випускників Чортківського медичного фахового коледжу Благословення випускників Чортківського медичного фахового коледжу Благословення випускників Чортківського медичного фахового коледжу Благословення випускників Чортківського медичного фахового коледжу  

Джерело