Близько 150 спортсменів взяли участь у Відкритому Кубку Києва зі спортивної гімнастики (+фото)

Близько 150 спортсменів взяли участь у Відкритому кубку Києва зі спортивної гімнастики. Учасники з Києва, Львова, Київської, Харківської, Хмельницької, Івано-Франківської, Дніпропетровської областей та інших міст і регіонів нашої країни змагались за перемогу в різних вікових категоріях.

Як зазначила директорка Департаменту молоді та спорту КМДА Юлія Хан, щороку загальний рівень підготовки молодих гімнастів стає дедалі вищим.

«Дуже приємно бачити, що з кожним роком кількість учасників кубка Києва зі спортивної гімнастики зростає. Ми маємо змогу спостерігати за виступами як наймолодших учасників, так і вже дорослих спортсменів. Справді важливо, щоб кожен мав можливість продемонструвати всю свою майстерність і вміння, та показав найкращий результат», – наголосила Юлія Хан.

Організаторами змагань стали Департамент молоді та спорту КМДА та ГО «Українська федерація спортивної гімнастики». Уже другий рік поспіль захід проходить під егідою відомого українського гімнаста та олімпійського чемпіона Олега Верняєва.

Джерело