Коротко про ситуацію на окупованих та деокупованих територіях 📌17 разів ворог атакував наші позиції на Куп’янському та Лиманському напрямках

Коротко про ситуацію на окупованих та деокупованих територіях 

 📌17 разів ворог атакував наші позиції на Куп’янському та Лиманському напрямках

Коротко про ситуацію на окупованих та деокупованих територіях

📌17 разів ворог атакував наші позиції на Куп’янському та Лиманському напрямках. Штурмові дії успішно відбито поблизу Стельмахівки, Греківки, Невського та Макіївки. Бої тривають.

Найгарячіше було в районі Невського. По самому селищу та сусідній Макіївці росіяни завдали 151 обстріл: 67 – артилерійських та 84 – із використанням БПЛА.

📌Тим часом на окупованих територіях гуманітарна ситуація досягла критичної межі. Так, у Лисичанську, де місцеві третій рік виживають за рахунок допомоги від «братнього народу», обмежили видачу гуманітарки. Харчові набори видають тільки людям у віці 70+, багатодітним родинам та деяким іншим пільговим категоріям, і виключно за наявності паспорту рф.

📌У Сєвєродонецьку містяни змушені заробляти донорством: за одну «добровільну здачу крові» платять 792 рублі. У соцмережах пишуть, що це – чи не єдиний гарантований спосіб отримати гроші.

⬇️⬇️⬇️

Джерело