🏥 Сьогодні відкрили оновлений пункт постійного базування екстреної медичної допомоги.

🏥 Сьогодні відкрили оновлений пункт постійного базування екстреної медичної допомоги.

🏗 За останні роки коштом обласного Центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф тут було проведено впорядкування та асфальтування території, збудовано навіс для санітарного спецтранспорту, а також виконано капітальний ремонт та термосанацію приміщення.

🚑 Заклад обслуговує понад сто тисяч мешканців міста Житомир та району, здійснюючи щорічно понад чотири тисячі виїздів.

🛋 Тепер лікарі, фельдшери, медичні сестри та водії матимуть сучасні кімнати для відпочинку, харчування та роздягальні, що значно покращить умови їх праці та підвищить якість надання медичної допомоги.

🇺🇦 Попри важкі обставини, спричинені війною, ми продовжуємо розвивати систему медичної допомоги. Завдяки плідній співпраці Житомирської обласної військової адміністрації з Міністерством здоров'я та міжнародними партнерами з 2022 року автопарк поповнився 49 новими автомобілями. Водночас самі працівники нашої "екстренки" змогли відновити та передати нашим захисникам понад 120 спеціалізованих медичних автомобілів. Тож оновлення автопарку екстреної допомоги є актуальним питанням. Адже сучасна техніка дозволяє не лише швидше дістатися для надання допомоги пацієнтам, а й має "на борту" багато необхідного медичного обладнання, що дозволяє рятувати життя чи стабілізувати стан хворого одразу після прибуття на виклик.

🤝 Дякуємо всім, хто доклав зусиль до реалізації цього проєкту. Бажаю всім працівникам наснаги та успіхів у нелегкій, але надзвичайно важливій праці!

Джерело