У Зарваниці відбулося професійне паломництво працівників Державної податкової служби

У неділю, 30 червня, напередодні професійного свята – Дня податківця України до Марійського духовного центру «Зарваниця» прибули працівники Державної податкової служби, щоби вкотре взяти участь у професійній прощі. Саме податківці розпочали традицію відзначати професійні прощі у духовному центрі. Участь у паломництві взяли службовці й ветерани органів податкової служби Тернопільської та Івано-Франківської областей.

У Зарваниці відбулося професійне паломництво працівників Державної податкової службиЦентральною подією паломництва стала Свята Літургія у малій базиліці Зарваницької Матері Божої. Усі присутні просили у Господа перемоги для України, захисту для наших військових та добра для народу. Очолив богослужіння адміністратор малої базиліки о. м. Дмитро Квич разом зі сотрудниками о. Миколою Медюхом й о. Василем Куриляком.

Після Богослужіння о. Дмитро передав щирі слова привітання архиєпископа і митрополита Тернопільсько-Зборівського Василія Семенюка з нагоди професійного свята всім учасникам паломництва. На згадку про цей знаменний,  молитовний час отець вручив символічні подарунки в. о. начальника Головного управління державної податкової служби у Тернопільській області Руслану Цвігуну,  голові Івано-Франківської обласної ради профспілки працівників податкової служби Володимиру Сірецькому, голові Тернопільської обласної ради профспілки працівників податкової служби Оксані Наконечній.

«Щороку наша професійна проща не лише духовно очищує і збагачує працівників податкової служби, а й сповнює нас вірою і надією у світле майбутнє України. Кожному з нас є за що дякувати, за що молитися, але, я впевнений, кожен у своїй щирій молитві просить у Господа перемоги та миру», – звернувся до своїх колег Руслан Цвігун.

На завершення відбулося освячення води, спільне фото, також паломники молилися на Хресній дорозі й відвідували храми Марійського духовного центру.

У Зарваниці відбулося професійне паломництво працівників Державної податкової службиУ Зарваниці відбулося професійне паломництво працівників Державної податкової службиhttps://zarvanytsya.org/

Джерело