95-та окрема десантно-штурмова Поліська бригада ДШВ проводить набір добровольців (+відео)

95-та окрема десантно-штурмова Поліська бригада, що стоїть на захисті України з березня 2014 року, набирає добровольців до своїх лав.

У бригаді наразі наявні такі вакансії: командир відділення, гранатометник, бойовий медик, стрілець, снайпер (другої категорії), фельдшер, кулеметник, стрілець-снайпер.

Кандидати пройдуть співбесіду та тест із фізичної підготовки. Із собою необхідно мати такі документи: паспорт, ідентифікаційний код, військовий квиток або приписне (за наявності).

У разі потреби, під час проходження військово-лікарської комісії, добровольцям надаватимуть житло. Крім того, бригада розглядає переведення діючих військовослужбовців, які служать у Збройних Силах України.

Кандидатам необхідно заповнити форму за посиланням: http://e.surl.li/aaftth (можна прикріпити своє резюме або лишити свій контактний номер для зв’язку).

Детальна інформація щодо вакансій за тел.: 099-634-41-72; 095-065-19-02.

Загалом за роки існування підрозділи 95-ї бригади представляли Україну у вагомих миротворчих місіях: у Боснії та Герцеговині, Косові та Іраку. Житомирські десантники брали участь у боях за Ямпіль та Маячку, а також у першому зіткненні в Донецькому аеропорту навесні 2014-го року.

Більше дізнатися про військову частину можна в її соціальних мережах Facebook Instagram.

Джерело