Чотири громади Житомирщини отримали сучасну техніку та інструменти від програми «U-LEAD з Європою»

В рамках проєкту «Зміцнення місцевої стійкості: Підтримка аварійних ремонтів у громадах» Програми «U-LEAD з Європою» чотири громади Житомирщини отримали значну підтримку у вигляді техніки та наборів інструментів. Зокрема Гладковицька, Малинська, Овруцька та Народицька громади отримали будівельні інструменти, електродрилі, бензопили, перфоратори, шліфувальні машинки та генератори.

 

Чотири громади Житомирщини отримали сучасну техніку та інструменти від програми «U-LEAD з Європою»

Транспорт — для кожної громад різний. Серед одиниць техніки пікап, компактний навантажувач, самоскид з краном та мінібуси. Ці інструменти та техніка були надані міським, селищним та сільським радам, які надалі рішенням сесій передадуть їх комунальним підприємствам громад.

 

 

Керівник регіонального офісу «U-LEAD з Європою» у Житомирській області Василь Невмержицький, зазначив, що ця допомога є надзвичайно важливою для місцевих громад. Вона дозволить оперативно реагувати на аварійні ситуації та покращити умови життя місцевих жителів. За його словами, такий проєкт є значним кроком до зміцнення місцевої стійкості та розвитку інфраструктури на місцевому рівні.

 

 

Програма «U-LEAD з Європою» спрямована на підтримку місцевого самоврядування та децентралізації в Україні. Її діяльність охоплює різні аспекти розвитку громад, зокрема, надання технічної допомоги, навчання та підтримку у сфері управління.

 

Чотири громади Житомирщини отримали сучасну техніку та інструменти від програми «U-LEAD з Європою»Чотири громади Житомирщини отримали сучасну техніку та інструменти від програми «U-LEAD з Європою» Чотири громади Житомирщини отримали сучасну техніку та інструменти від програми «U-LEAD з Європою»

Джерело