Надійшла трагічна звістка

 

Надійшла трагічна звістка

І знову в Коростенську громаду постукало горе.

Надійшла трагічна звістка про загибель українського захисника, Мельниченка Олександра Петровича, 1995 року народження. Загинув наш земляк 29 червня 2024 року під час обстрілу зі ствольної артилерії поблизу населеного пункту Міньківка Бахмутського району Донецької області.

Ми схиляємо голови в скорботі і віддаємо шану воїну-земляку за його відданість та мужність даній присязі на вірність Україні та своєму народу.

Свої щирі співчуття висловлюємо родині, близьким і рідним Олександра. Нехай душа воїна знайде вічний спокій у Царстві Небесному, а пам'ять про нього залишиться живою серед нас, хай його молода душа злетить пташкою високо в небо і своїми крилами накриє Україну від біди.

Прощання з воїном-захисником, Мельниченком Олександрем Петровичем відбудеться завтра 05 липня о 10-30год. біля Міського палацу культури імені Т. Шевченка.

Ми живемо в умовах постійних тривог. У разі оголошення сигналу повітряна тривога, задля вашої безпеки, церемонія прощання припиняється. Кожен повинен буде пройти у безпечне місце, або у найближче укриття.

Герої не вмирають, вони назавжди залишаються в наших серцях!

Джерело