Участь Президента Володимира Зеленського в заході з нагоди Дня Національної поліції України

«Ваша робота – це саме захист, безпека та порятунок для наших людей. Захист від проявів злочинності, правопорядок і безпека у громадах і порятунок після російських ударів.

Національна поліція України завжди поруч з людьми. Разом з усіма іншими елементами Сил оборони та безпеки підрозділи Національної поліції України захищають державу в боях проти окупанта.

Попри всі складнощі, у громадах України – завдяки зокрема вашій службі – забезпечуються правопорядок і нормальне життя. Національна поліція здійснює евакуацію наших людей із прифронтових міст і сіл та допомагає тим, хто перебуває під російськими обстрілами. Поліцейські завжди прибувають на місця влучань російських ракет і дронів, завжди одними з перших надають допомогу постраждалим.

Підрозділи Національної поліції України задіяні і в розмінуванні нашої землі – у знешкодженні російських мін та боєприпасів, які не розірвалися.

Окремо відзначу слідчих Національної поліції України, які розслідують будь-які прояви злочинності та формують доказову базу російських злочинів війни для відновлення справедливості.

Я дякую вам за всю цю роботу, дякую за повсякденну хоробрість, яку ви проявляєте, і дякую вашим сім’ям, вашим близьким – за те, що підтримують вас у такій службі Україні».

Участь Президента Володимира Зеленського в заході з нагоди Дня Національної поліції України.

Джерело