Позашляховик та РЕБ для захисників

Прикордонники, які ефективно захищають український кордон та вправно нищать ворога в зоні активних бойових дій, отримали позашляховик SsangYong Rexton RX 270 Xdi. Техніку захисникам передав Благодійний фонд «Гуманітарний хаб «Житомир». Зауважимо, що це не перша допомога надана прикордонникам від даної благодійної організації.

Крім цього житомирські енергетики передали прикордонникам засоби радіоелектронної боротьби «Поліський РЕБ». Такі пристрої здатні виявляти, ідентифікувати та нейтралізувати безпілотні літальні апарати ворога. Саме вони блокують сигнали керування FPV дронами забезпечуючи втрату зв’язку між смертоносною зброєю та її оператором.

Прикордонники щиро дякують БФ «Гуманітарний хаб «Житомир» та АТ «ЖИТОМИРОБЛЕНЕРГО», а також всім, хто доєднується до боротьби за незалежність України!

Отримана автівка покращить рівень мобільності військовослужбовців бойового підрозділу прикордонного загону, який наразі боронить Державу у найгарячіших точках нашої країни, а засоби після відповідного обліку використовуватимуться бойовим підрозділом прикордонного загону за призначенням. 

Слава Україні! Разом переможемо!

Джерело