💙💛 Позивний Хімік, працівник Запорізької АЕС: «Неймовірні відчуття, коли звільняєш українську землю

💙💛 Позивний Хімік, працівник Запорізької АЕС: «Неймовірні відчуття, коли звільняєш українську землю, а люди телефонують рідним і радіють, що «наші повернулися!»

Сьогоднішній наш Вартовий Світла – Олексій, з позивним Хімік. До 24 лютого 2022 року він працював на Запорізькій атомній електростанції, мав кар’єрне зростання, сім’ю та хобі – яхтинг.

До всього ставився відповідально. На АЕС пройшов всі сходинки професії – від машиніста-обхідника турбінного обладнання (МОТО) до провідного інженера з управління турбіною. В парусному спорті також мав досягнення – безліч нагород в змаганнях різних рівнів.

А потім у життя атомника прийшла повномасштабна війна. Того ранку Олексій їхав у навчально-тренувальний центр на навчання, але так і не пройшов його.

Продовження чергової історії «Вартових світла» читайте за посиланням 🌐:
bit.ly/Khimik_ZNPP

#вартові_світла #ЗАЕС

ХTHEA

💙💛 Позивний Хімік, працівник Запорізької АЕС: «Неймовірні відчуття, коли звільняєш українську землю
Позивний Хімік, працівник Запорізької АЕС: «Неймовірні відчуття, коли звільняєш українську землю, а люди телефонують рідним і радіють… – Telegraph
Сьогоднішній наш Вартовий Світла – Олексій, з позивним Хімік. До 24 лютого 2022 року він працював на Запорізькій атомній електростанції, мав кар’єрне зростання, сім’ю та хобі – яхтинг. До всього ставився відповідально. На АЕС пройшов всі сходинки професії…

Джерело