Також вдалося евакуювати до м.Слов’янська жінку 1964 р.н., Красноріченська СВА допоможе їй дістатися Полтави, де на неї вже чекають близькі

Також вдалося евакуювати до м.Слов’янська жінку 1964 р.н., Красноріченська СВА допоможе їй дістатися Полтави, де на неї вже чекають близькі. Сподіваюсь, що керівникам громади вдасться переконати й інших людей переміститись у безпечні регіони. Уся необхідна допомога їм буде надана.

📌Поки російські війська безуспішно штурмують наші позиції, у «лнр» готуються до нашого контрнаступу: «головному управлінню мнс лнр» надане доручення визначити загальну потребу у захисних спорудах та інших об'єктах цивільної оборони. Крім того, «мнс лнр» доручено: створення, реконструкція та підтримання у стані постійної готовності до використання об'єктів цивільної оборони, що перебувають у власності «лнр». Відповідну постанову оприлюднив «уряд республіки».

📌Окупанти подовжили обмеження на перебування у лісах та в’їзд до них транспортних засобів, начебто з метою забезпечення особливого протипожежного режиму. Ввели штрафи: для фізичних осіб від 40 до 50 тисяч рублів, для юридичних – від 600 тисяч аж до мільйону рублів. Насправді ж, у лісополосах переховують військову техніку, тож людям туди не можна. Як завжди прикриваються турботою про цивільних.

📌Так само і з дорогами, які окупанти за понад два роки війни розбили військовою технікою, але видають проблеми з дорожнім покриттям за старі.
А потім знімають пропагандистські ролики про ремонт інфраструктури.

📌Цими днями Старобільщина здригнулась від жахливого злочину: з різницею у тиждень знов знайшли двох дівчат, жорстоко зґвалтованих, замучених і вбитих. Вбивцею виявився двічі судимий за групове зґвалтування російський військовий. Такі вони «асвабадітєлі»: кати та вбивці.

За кожний злочин, скоєний на нашій землі, окупанти будуть покарані.

Джерело