Проща працівників Тернопільської обласної спілки споживчих товариств та кредитної спілки «Вигода»

У суботу, 6 липня, з нагоди Міжнародного дня кооперативів у Марійському духовному центрі «Зарваниця» відбулася XVІІ професійна проща працівників Тернопільської обласної спілки споживчих товариств. Також цього дня на ХV ювілейне професійне паломництво до Зарваниці прибули працівники кредитної спілки «Вигода».

Проща працівників Тернопільської обласної спілки споживчих товариств та кредитної спілки «Вигода»За доброю традицією учасники у спільноті пройшли до малої базиліки Зарваницької Матері Божої, щоб єднатися у молитовних  проханнях до Господа за мир і перемогу України, опіку Пресвятої Богородиці над нашими мужніми захисниками.  Центром духовної мандрівки стала Божественна Літургія, яку очолив адміністратор малої базиліки о. м. Дмитро Квич та інші душпастирі, що прибули до відпустового центру.

Від імені архиєпископа і митрополита Тернопільсько-Зборівського Василія Семенюка,  єпископа-помічника Володимира Фірмана о. Дмитро сердечно привітав усіх учасників професійного паломництва, подякував за їхню жертовність, віру в Божу милість й попросив не припиняти щоденно складати свої молитви за український народ. Також на згадку про прощу отець подарував пам’ятні ікони голові Тернопільської облспоживспілки  п. Михайлу Лазару, голові кредитної  спілки «Вигода» п. Петру Маковському.

Програма паломництва продовжилася освяченням води у каплиці над чудотворним джерелом, молитвою на Хресній дорозі й відвідинами сакральних місць Марійського духовного центру «Зарваниця».

Проща працівників Тернопільської обласної спілки споживчих товариств та кредитної спілки «Вигода»https://zarvanytsya.org/

Джерело