Коротко про головне для мешканців Яворівського району за добу повідомив начальник ВА Ярослав Коминський

Коротко про головне для мешканців Яворівського району за добу повідомив начальник ВА Ярослав Коминський

875-й день війни. Коротко про головне для мешканців Яворівського району за добу.

7192 особи зареєстровано на обліку в Єдиній інформаційній базі даних внутрішньо переміщених осіб району.

Інформація про стан черг на виїзд з території суміжних держав у напрямку

України за посиланням: http://surl.li/gdzmv.

125 окрема бригада територіальної оборони Збройних сил України шукає офіцера у Групу контролю бойового стресу. Дізнатись більше про вакансію можна за номером: 096-724-81-76, Дмитро. 

На Львівщині цивільних та військових консультуватимуть латвійські хірурги Олаф Ліберманіс та Мартиниш Малзубріс. 26-27 липня у Superhumans Center запрошують цивільних та військових, які постраждали внаслідок повномасштабного вторгнення, проконсультуватись у латвійських хірургів. Консультації відбудуться за адресою: Superhumans Center, Винники, вул. Івасюка, 31. Записатись та докладно дізнатись про всі деталі можна за телефонами: +380 (50) 777 39 42, +380 (50) 777 39 43.

Відвідати ведмежий притулок, взяти участь у сплаві річкою. у Львівській області стартують «Ековікенди» для дітей наших воїнів та ВПО. Для участі у програмі потрібно: заповнити згоду батьків: http://surl.li/aizxck; заповнити анкету учасника: http://surl.li/hltpho; надати заяву та анкету. Можна надіслати на поштомат Нової Пошти № 36360 (Львів, вул. Шевченка 400), отримувач Олексій Сопілко. Телефон 067 672 8844.

Мешканців Новояворівської громади в першу чергу дітей, школярів та дорослих осіб запрошують пройти вакцинацію. Мобільна вакцинальна бригада Яворівського районного відділу «Львівського обласного центру контролю та профілактики хвороб» працюватиме сьогодні у с.Добростани з 10.00 до 14.00 год.

У Мостиській громаді усіх охочих запрошують провести літо з користю до спортивних тренувань в рамках проєкту «Активні парки-локації здорової України». Розклад занять можна побачити на сторінці групи: Активні парки

https://www.facebook.com/share/JdaMkNQX9QRFZRuV/?mibextid=K35XfP

На Львівщині продовжують безкоштовно навчати ветеранів адаптивним видам спорту у межах проєкту «Ліга Нескорених». Напередодні ще одне відкрите інклюзивне тренування для захисників провели зі стрільби з лука. У спортивних навчаннях взяли участь військові, що зараз проходять реабілітацію у Львівській області. Всього до них долучилося двадцять воїнів: http://surl.li/nopubt.

Справжня гуцулка, співачка FIЇNKA проводитиме благодійний концерт-аукціон у Яворові. Вже цієї неділі ми відзначатимемо День міста Яворова. Цього року він присвячений благодійній меті – разом з вами будемо збирати кошти на потреби нашої 24 бригади. Придбати квиток можна за номером телефону: +380 97 91 12 043.

Разом переможемо!

 

Джерело