У парафії св. Анни УГКЦ  міста Вишневе для дітей провели літній денний табір Веселі канікули

З 12 по 13 липня 2024 року, на парафії Святої Анни УГКЦ міста Вишневе, відбувся для дітей із парафії, сімей військовослужбовців, малозабезпечених сімей й сімей внутрішньо переміщених осіб християнський денний табір Веселі канікули на тему: «Пригоди маленького Принца».

У парафії св. Анни УГКЦ  міста Вишневе для дітей провели літній денний табір Веселі канікули

Організатором заходу виступила парафія св. Анни у тісній співпраці Салезіянською ораторією «Дон Боско» та Центром надання соціальних послуг Вишневої міської ради.

У таборі взяли участь діти, які були на попередніх одноденних зустрічах, що проводились впродовж року, а також нові. Загалом в одноденному таборі взяли участь 25 дітей віком від 7 до 12 років. Впродовж дня діти грали в ігри, мали катехизацію, танцювали банси й розвивали свої творчі здібності на майстер-класах. Кожного дня, діти мали можливість духовно наповнюватись через спільну молитву: першого дня діти помолилися Літургію, а другого – Молебень до Пресвятої Богородиці. Попри те, що для декого з дітей участь у таких Богослужіннях  була вперше, діти радо долучались до співу та прислуговування.

У таборі також взяв участь фаховий психолог, який розповів дітям, як справлятись зі своїми емоціями, відпрацьовував з дітьми на практиці вправи й провів арттерапія з розмальовування екошоперів.

Підсумовуючи проведений захід отець Ярослав Павлюк, сотрудник парафії св.Анни, зазначив: «Продовжуємо творити простір, де діти могли б активно проводити час, духовно зростати й відволіктись від частих повітряних тривог».

За матеріалами: https://vyshneve-ugcc.org/

Пресслужба Київської Архиєпархії

Джерело