Для дітей з Бердичівського Протопресвітерства розпочався християнський табір на Львівщині

В днях 15 по 23 липня 2024 року, в місті Дрогобич проходить дитячий християнський табір, організований Бердичівським Протопресвітерством та БФ «Карітас Бердичів УГКЦ» Київської Архиєпархії УГКЦ.

Для дітей з Бердичівського Протопресвітерства розпочався християнський табір на Львівщині

Участь у таборі бере 30 дітей з десяти парафій Бердичівського Протопресвітерства, в тому числі й ті, хто походить із соціально вразливих сімей. Усі учасники табору протягом тижня матимуть можливість поринути у світ добра, радості та єднання.

Духовним наставником та керівником табору є отець Іван Стефанишин, який дбає про духовний розвиток дітей та створює атмосферу довіри та підтримки.

Команда семінаристів, аніматорів, медичної сестри та волонтерів забезпечує всебічну опіку дітей, піклується про їхнє здоров’я, комфорт та гарний настрій.

«Наш дитячий табір – це: тиждень незабутніх вражень та емоцій, час духовного зростання та єднання з однолітками та цікавий і змістовний відпочинок на природі», – наголошують організатори табору.

Для дітей з Бердичівського Протопресвітерства розпочався християнський табір на Львівщині

Програма табору є досить насиченою та не дасть нудьгувати жодній дитині:

– Спільна молитва та катехизація сприяють духовному розвитку дітей, допомагаючи їм глибше пізнати віру та цінності християнства;

– Цікаві екскурсії знайомлять з мальовничими місцями та історичними пам’ятками краю;

– Арттерапія розкриває творчий потенціал дітей та дає їм можливість висловити себе;

– Зустріч з психологом допомагає дітям краще зрозуміти себе та навчитися долати труднощі;

– Веселі ігри, конкурси та співи під гітару, купання в басейні створюють атмосферу радості та єднання;

– Майстер-класи з різних видів творчості дають можливість дітям розвивати свої таланти та навички.

Організатори табору щиро дякують всім жертводавцям, завдяки яким став можливим цей дитячий табір: «Від імені всіх учасників та організаторів табору висловлюємо вам безмежну вдячність за вашу щедрість та щире серце. Цей табір – це справжній подарунок для дітей, який надихає, збагачує та дарує їм незабутні спогади!».

Пресслужба Київської Архиєпархії

Джерело