У парафії м. Болехів пройшов благодійний ярмарок для ЗСУ

У парафії м. Болехів пройшов благодійний ярмарок для ЗСУ

У неділю, 21 липня, у храмі святої великомучениці Параскеви міста Болехів, однойменного протопресвітеріату, відбулася благодійний ярмарок для підтримки Збройних сил України. У рамках ініціативи вдалося виручити 19 200 грн.

За словами о. Василя Дзяйла, пароха святині, ярмарок був ініційований та проведений дітьми та молоддю й проходив опісля недільної Божественної Літургії.

«Навіть дощ не став на перешкоді у проведенні ярмарку. Діти з посмішкою та відкритими серцями торгували ласощами, бо знали, що всі виручені кошти згодом передадуть для українських Захисників, які мужньо боронять нашу державу», — ділиться о. Василь.

«Соковиті скибки кавуна, стаканчики з лохиною, морозиво під карамеллю, болехівські пляцки, фруктові напої, домашній рум’яний хліб. А ще — книги та статуетки. Було всього досхочу! — розповідає п. Тетяна Нємцева, парафіянка храму. — Обличчя дітей сонцесяйно світились, променисті усмішки сповнили храм теплом, доброта сердець зігрівала кожного».

У часі благодійного заходу вдалося виручити 19 200 гривень.

У парафії м. Болехів пройшов благодійний ярмарок для ЗСУУ парафії м. Болехів пройшов благодійний ярмарок для ЗСУУ парафії м. Болехів пройшов благодійний ярмарок для ЗСУУ парафії м. Болехів пройшов благодійний ярмарок для ЗСУУ парафії м. Болехів пройшов благодійний ярмарок для ЗСУУ парафії м. Болехів пройшов благодійний ярмарок для ЗСУУ парафії м. Болехів пройшов благодійний ярмарок для ЗСУУ парафії м. Болехів пройшов благодійний ярмарок для ЗСУУ парафії м. Болехів пройшов благодійний ярмарок для ЗСУ

Фото — Тетяна Нємцева

Департамент інформації Івано-Франківської Архієпархії УГКЦ

Джерело