«Нам своє робить»: фільм про військовий гумор вийшов онлайн безкоштовно

«Нам своє робить»: фільм про військовий гумор вийшов онлайн безкоштовно

В Україні на платформі Megogo з’явилася можливість безкоштовного перегляду онлайн документального фільму про військовий гумор «Нам своє робить».

Стрічка «Нам своє робить» розповідає про військовий гумор і змінює метафору про «сталевих бійців», показуючи, що на війні знаходяться звичайні люди. Завдяки цій стрічці глядачі з тилу зможуть побачити армійські будні без прикрас. Зйомки фільму проходили наприкінці 2023 року, коли команда DocNoteFilms проїхала тисячі кілометрів, питаючи військових: чи можна жартувати на війні?

У фільмі взяли участь бійці з 17-ї окремої танкової бригади, медичної служби Інтернаціонального легіону, Групи Тора та Групи Молота.

Проєкт реалізовано студією DocNoteFilms за участі об’єднання Вавилон’13. Знімання кінострічки профінансував Український ветеранський фонд у межах проєкту «Варто». Знімальна група: режисер: Костянтин Кляцкін, оператор-постановник: Павло Липа, продюсер: Сергій Малярчук, звукорежисер: Василь Явтушенко, композитор: Роман Вишневський, монтаж: Павло Липа / Костянтин Кляцкін.

Фільм «Нам своє робить» https://megogo.net/ua/view/24934047-nam-svoie-robit.html для безплатного перегляду на платформі Megogo з 26 червня 2024 року. 

Джерело