Вітання

Вітання

Парафіяни Церкви святого апостола Андрія вітають свого духовного провідника Апостольства молитви та Марійської дружини святої Терези від дитятка Ісуса нашого дорогого

о. Ігнатія Івана Корінця із 65-річчям від Дня народження.

Проcимо Вашого благословення, святий отче Ігнатію, та дозволу привітати Вас із Днем народження.

Отче Ігнатію, Ви пройшли великий і складний шлях священництва ще з підпільних часів і тому знаєте високу ціну служінню Богові та католицькому віросповіданню.

Тож щиро зичимо Вам міцного здоров’я, Христової віри і духовних сил, Божої ласки та милосердя, добродушности, значної заслуги і поваги від люблячих та вдячних сердець, святости та любови, щедрих дарів Святого Духа, благословення Пресвятої Трійці, щоб Ваша душа повік залишалася чистою і відкритою.

Бажаємо, щоб Ваша душевність, чуйність, відповідальність і готовність прийти на допомогу щедро плодоносили новими друзями, а ревність і праця були легкими і праведними. Нехай Господь благословить Вашу невтомну працю рясними плодами, а парафіяни, яким Ви служите і для спасіння душ яких Ви трудитеся, були Вашою радістю і потіхою тут, на землі, та вінцем нев’янучої слави на небі.

А Мати Божа Марія, Цариця Небесна – Ваша опікунка та заступниця, і Ваша Мати, щоб оберігала Вас, керувала Вашим монашим життям на вірність та славу Божу, і покрила Вас своїм омофором, та в молитвах своїх просила ласк для Вас перед своїм Сином – Господом нашим Ісусом Христом.

Хочемо, щоб Ви у своїх ділах завше спиралися на волю Божу, щоб через Діву Марію звеличувався у Вас Дух Любови і навчав все більше любити Ісуса, який завжди присутній у Вашому серці.

Сподіваємося, що на Вашому шляху будуть вічно горіти вогні віри, а для парафіян, членів Апостольства, Марійської дружини нашої церкви Ваша щира молитва та добре слово – постійно б дарували яскраве світло істинної радости і натхнення.

Нехай Ваше серце б’ється довго-довго, випромінюючи святість, добро та щиру любов.

У храмі Божім нехай людно буде,
Любов і спокій там кожен знайде.
Й не менш, як зараз, хай цінують люди,
Отця Ігнатія, що їх до Господа веде!

Джерело