У Залізцях 16 осіб склали присягу в дійсні члени спільноти «Українська молодь Христові»

20 липня 2024 р. Б., у храмі Покрови Пресвятої Богородиці смт Залізці відбулася визначна подія для молоді – 16 осіб склали присягу в дійсні члени спільноти «Українська молодь Христові». Такий рух існував тут ще у 90-х і його відновлення стало дуже важливим кроком для місцевих жителів. Свято розпочалося з молебеню до Серця Христового. Після цього, молодь, в супроводі о.Володимира Наконечного та о.Миколи Бобровського, склала саму присягу на вірність Христові. Далі гостей чекала розважальна програма, розгадування Біблійних історій в ребусах, оцінювання своїх стосунків з Біблією. Пізніше всі долучилися до бансів, а потім до частувань. Не обійшлося і без співів. Закінчили свято традиційним обʼєднанням за допомогою «Іскри любові».

У Залізцях 16 осіб склали присягу в дійсні члени спільноти «Українська молодь Христові» У приготуванні свята брали участь всі учасники й керівник обʼєднання Ірина.
Нехай ця подія стане важливим етапом у духовному житті молоді, принесе багато радості, нових друзів і благословень, віри та сили у служінні Господу.

Джерело