☝️Допомогти знайти нові можливості для бізнесу, навіть у час війни, якнайкраще допоможе той, хто сам шукав такі варіанти

☝️Допомогти знайти нові можливості для бізнесу, навіть у час війни, якнайкраще допоможе той, хто сам шукав такі варіанти

☝️Допомогти знайти нові можливості для бізнесу, навіть у час війни, якнайкраще допоможе той, хто сам шукав такі варіанти.
Вікторія Авілова, начальник відділу реалізації проєктів Чернігівського обласного центру зайнятості, має приголомшливий досвід не лише професійної реалізації, а й загалом життя «з нуля».

Жінка вимушена була виїхати з рідного Лисичанська у липні 2022 року. Шукала прихистку на Дніпропетровщині, а згодом рандомно обрала собі Чернігів.

Приглядаючи роботу, заходила до різних установ, де міг би стати в нагоді її досвід роботи адміністратором ЦНАПу. Так, працевлаштувалася до податкової, потім перейшла спеціалістом до Центру зайнятості.

Наразі саме Вікторія розвиває регіональний офіс «Зроблено в Україні».
За пів року його роботи 88 осіб в офлайні отримали консультації, ще 39 – телефоном. Найчастіше звертаються ФОП, а найбільше питають про особливості отримання мікрогранту «Власна справа».

🗣«Моє бажання розвивати українське таке ж сильне, як і повернути у Лисичанськ жовто-блакитний стяг», – резюмує Вікторія.

Платформу “Зроблено в Україні” у лютому ініціював Президент України Володимир Зеленський. Вона втілюється Міністерством економіки України у тісній співпраці із місцевими органами влади.

Джерело