Молодь Харківського екзархату бере участь у таборі в Італії

Апостольський Екзархат для українців-католиків візантійського обряду в Італії спільно з Патріаршою комісією у справах молоді УГКЦ, за підтримки Філадельфійської архиєпархії, організували табір для майже пів сотні українських хлопців і дівчат із Центру, Півдня та Сходу України. У таборі беруть участь також молоді люди з Харківського екзархату.

Молодь Харківського екзархату бере участь у таборі в ІталіїРозпочавши мандрівку на Південь Італії, в Палінуро, молодь спершу побувала в Римі, опісля у Ватикані взяла участь в оглядовій екскурсії вічним містом.

Молодь Харківського екзархату бере участь у таборі в ІталіїВідпочинок у Палінуро покликаний хоч трохи загоїти невидимі рани молоді, спричинені війною, а також підтримати Україну у непростий для неї час.

Молодь Харківського екзархату бере участь у таборі в ІталіїПресслужба Харківського екзархату УГКЦ за матеріалами https://esarcato-apostolico-ucraino.it/uk/data/tryvae-reabilitatsiynyy-duhovno-vidpochynkovyy-tabir-dlya-molodi-kyyvskoy-mytropoliy-v-italiy-1043/

Джерело