Працівники «Клініки святого Луки» здійснили паломництво до Крехівського монастиря

Працівники «Клініки святого Луки» здійснили паломництво до Крехівського монастиря

У п’ятницю, 26 липня, напередодні Дня медичного працівника, колектив Лікувально-діагностичного центру «Клініка святого Луки» здійснив духовне паломництво до Крехівського монастиря, пам’ятки архітектури національного значення XVII-XVIIІ століть. 

Як зазначають на фейсбук-сторінці медичного закладу, Перлина Розточчя, а це інша назва села Крехів — неймовірно красиве місце, яке є осередком Василіанського новіціату. Щотижня сюди приїжджають сотні прочан, щоб відпочити душею й тілом.  

«Наш колектив відвідав це святе місце, засноване у 1612 році, щоб черпати духовні сили для жертовного служіння в покликанні, наслідуючи нашого покровителя — святого Луку, який залишив нам надихаючий приклад того, як віра й медицина можуть бути взаємокорисними», — йдеться у дописі.

Працівники «Клініки святого Луки» здійснили паломництво до Крехівського монастиряПрацівники «Клініки святого Луки» здійснили паломництво до Крехівського монастиряПрацівники «Клініки святого Луки» здійснили паломництво до Крехівського монастиряПрацівники «Клініки святого Луки» здійснили паломництво до Крехівського монастиря

Департамент інформації Івано-Франківської Архієпархії УГКЦ

Джерело