Щодо оприлюднення оголошення про початок громадського обговорення звіту з ОВД

Щодо оприлюднення оголошення про початок громадського обговорення звіту з ОВД

На виконання пункту 2 статті 4 Закону України «Про оцінку впливу на довкілля»
направляємо оголошення про початок громадського обговорення звіту з оцінки впливу на довкілля планованої діяльності (далі – Звіт з ОВД) «Експлуатація виробничої бази ТОВ «Агрокультура Мостиська» розташованої за адресою: Львівська обл, Яворівський р-н, Шегинівська територіальна громада, с. Золотковичі, вул. Миру, 10» суб’єкта господарювання ТОВ «АГРОКУЛЬТУРА МОСТИСЬКА»

Уповноважений орган, який забезпечує проведення громадського обговорення
Департамент екології та природних ресурсів Львівської обласної державної
адміністрації вул. Стрийська, 98, м. Львів, 79026 e-mail: envir@loda.gov.ua Тел/факс: +38 (032)-238-73-83 Контактна особа – Сорока Назарій Любомирович

Строки, тривалість та порядок громадського обговорення звіту з оцінки впливу на
довкілля, включаючи інформацію про час і місце усіх запланованих громадських слухань.

Тривалість громадського обговорення становить 25 робочих днів з моменту офіційного опублікування цього оголошення (зазначається у назві оголошення) та надання громадськості доступу до звіту з оцінки впливу на довкілля та іншої додаткової інформації, визначеної суб’єктом господарювання, що передається для видачі висновку з оцінки впливу на довкілля.

Протягом усього строку громадського обговорення громадськість має право подавати будь-які зауваження або пропозиції, які, на її думку, стосуються планованої діяльності, без необхідності їх обґрунтування. Зауваження та пропозиції можуть подаватися в письмовій формі (у тому числі в електронному вигляді) та усно під час громадських слухань із внесенням до протоколу громадських слухань. Пропозиції, надані після встановленого строку, не розглядаються.

У період воєнного стану в Україні громадські слухання проводяться у режимі
відеоконференції, про що зазначається в оголошенні про початок громадського
обговорення звіту з оцінки впливу на довкілля та у звіті про громадське обговорення.

Деталі: Оголошення ТОВ Агрокультура Мостиська

Джерело