Сильні в бою, в житті, у спорті. Справжні титани🇺🇦 Цими вихідними Черкащина стала осередком ветеранського спорту

Сильні в бою, в житті, у спорті.
Справжні титани🇺🇦

Цими вихідними Черкащина стала осередком ветеранського спорту. Жим лежачи, ривок гирі, веслування, велоспорт. Наші ветерани та ветеранки, військовослужбовці з усієї країни показували свою міць духу, змагалися поміж своїх і мотивували нас усіх своєю незламністю.

Змагання «Звитяга Нескорених» об’єднали понад сотню учасників. З нашої області, з інших міст. Головний суддя – чемпіон світу зі стронгмену Василь Вірастюк. Було дуже видовищно.

Ветеранський спорт – надважливий інструмент реабілітації наших військових і ветеранів. Адже це про відкриття нових можливостей у собі, про підтримку побратимів, але вже у спортзалі, про особистісні перемоги, руйнування бар’єрів у власній свідомості та в суспільстві.

Ми на Черкащині робимо акцент на розвиток адаптивних видів спорту. Волейбол, футбол, теніс, стрільба з лука, баскетбол на кріслах колісних, веслування на тренажері – всі ці види спорту активно освоюють наші ветерани та ветеранки. Тренування відбуваються, серед іншого, на базі МСК «Дніпро». Головне – прийти та почати.

Таких спортивних осередків на Черкащині необхідно значно більше і не лише в обласному центрі, а й у громадах. Ми всі маємо бути максимально готовими до повернення захисників і захисниць. Не колись, а вже сьогодні. Питання ось цієї готовності дуже комплексне. І ми працюємо над кожною складовою: від базових реабілітаційних послуг до реінтеграції.

Дякую Федерації стронгмену України та благодійному фонду «МХП-Громаді» за організацію змагань. Ми від ОВА завжди підтримуємо такі ініціативи. Учасникам – за потужні виступи!

#Черкащина_місце_сили та ветеранського спорту!

Telegram:

Джерело