Микола Поворозник: Уряд Канади посилить співпрацю з Києвом та продовжить підтримку української столиці (+фото)

Уряд Канади посилить співпрацю з Києвом та продовжить підтримку української столиці. Про це йшлося під час спільного візиту першого заступника голови КМДА Миколи Поворозника з міністром міжнародного співробітництва Канади Ахмедом Хусеном та послом Канади в Україні Наталкою Цмоць до Столичного медичного центра реабілітації та паліативної допомоги.

«Місто цінує навіть найменшу допомогу. Особливо якщо вона стосується реабілітації воїнів, які отримали поранення на війні з росією. Йдеться не лише про фізичну реабілітацію, а й психологічну. Фахівці мають максимально підготувати людину до мирного життя. Війна триває, тому, на жаль, кількість бійців, які потребують реабілітацію, збільшуватиметься», – наголосив Микола Поворозник.

Він додав, що у Центрі поранені Захисники та Захисниці можуть отримати нейрореабілітаційну допомогу, ортопедичну, психологічну реабілітацію та комплексну реабілітаційну допомогу.

Ахмед Хусен повідомив, що уряд Канади готує стратегію допомоги Україні, зокрема і щодо Києва.

Міністр поспілкувалися з військовими та ветеранами, що перебувають на реабілітації. Представники канадської делегації подякували лікарям та відзначили важливість їхньої праці.

Джерело