При Архікатедральному соборі підтримали соціально вразливих людей

При Архікатедральному соборі підтримали соціально вразливих людей

У суботу, 31 серпня, в Архікатедральному і Митрополичому соборі Воскресіння Христового м. Івано-Франківськ вкотре відбулася роздача благодійної допомоги для парафіян, які входять до числа вразливих верств населення.

До списку бенефіціарів увійшли особи з інвалідністю, багатодітні сім’ї та одинокі люди похилого віку.

Цього разу допомогу для потребуючих підготували та передали учасники братерської організації чоловіків-католиків «Лицарі Колумба» ради №15804 ім. Митрополита Андрея Шептицького.

Традиційно роздача допомоги розпочалася зі спільної молитви, після якої о. Юрій Федорчак, відповідальний за соціальне служіння головної святині міста, звернувся до присутніх:

«Кожен з нас у житті має багато випробувань, але найбільшою небезпекою для християнина сьогодні є втрата надії на те, що Бог у труднощах є поруч з нами. Господь діє сьогодні через руки добрих людей, яким не байдуже на проблеми ближніх. Дякуймо Господу за те, що Він єднає нас. Ми сьогодні молилися за кращу долю українського народу, яку Митрополит Андрей Шептицький написав у часи воєнних лихоліть минулого століття. Бажаю усім нам жити гідно, згідно з заповітом Митрополита Андрея, щоб ми, отримавши дар матеріальний, вміли поділитися з нашими ближніми добром духовним: молитвою, підтримкою чи добрим словом. Сьогодні складаємо слова подяки нашим жертводавцям і братам лицарям, завдяки яким ми можемо передати вам таку допомогу».

При Архікатедральному соборі підтримали соціально вразливих людейПри Архікатедральному соборі підтримали соціально вразливих людейПри Архікатедральному соборі підтримали соціально вразливих людейПри Архікатедральному соборі підтримали соціально вразливих людейПри Архікатедральному соборі підтримали соціально вразливих людейПри Архікатедральному соборі підтримали соціально вразливих людейПри Архікатедральному соборі підтримали соціально вразливих людейПри Архікатедральному соборі підтримали соціально вразливих людейПри Архікатедральному соборі підтримали соціально вразливих людей

Департамент інформації Івано-Франківської Архієпархії УГКЦ

Джерело