Віталій Кличко відвіз на фронт від громади Києва понад 1 тисячу дронів Mavic різних типів

Мер Києва Віталій Кличко знову відвідав українських Захисників на фронті та передав їм від громади столиці вкрай необхідні оснащення – понад 1 тисячу БпЛА Mavic різних типів. Про це Віталій Кличко повідомив у своєму Telegram-каналі та опублікував відео зустрічі з бійцями.

«Відвідав та підтримав наших Захисників на Харківському напрямку, де сьогодні тривають складні бої. Відвіз і передав від громади столиці кільком бригадам найнеобхідніше оснащення. БпЛА Mavic 3T та Mavic 3E. Загалом – понад 1 тисячу дронів Mavic різних типів», – написав Віталій Кличко.

Зокрема: 112-й бригаді Територіальної оборони міста Києва – 180 «пташок». (130 Mavic 3T і 50 Mavic 3E). 241-й бригаді ТРО столиці – 410 дронів (300  Mavic 3T та 110 Mavic 3E). 3-й окремій штурмовій бригаді – 410 Mavic 3T.

«А також завіз партію «пташок» Mavic 3T 1-й Президентській бригаді оперативного призначення імені гетьмана Петра Дорошенка «Буревій» Нацгвардії України.  Київ виділяв і продовжить виділяти кошти на допомогу нашим героїчним Захисникам. А я продовжу відвідувати і підтримувати наших бійців. Також ми залучаємо кошти та передаємо обладнання в якості благодійної допомоги (придбане не за бюджетні гроші). Допомагаємо українським Захисникам разом!  Слава Україні!», – підкреслив Віталій Кличко.

Джерело