Працюємо, аби повернути нормальне життя на звільнену Херсонщину. Детальніше про те, що зроблено 16 вересня👇

Працюємо, аби повернути нормальне життя на звільнену Херсонщину. Детальніше про те, що зроблено 16 вересня👇

Для відновлення світла на Херсонщині працювали 28 бригад – це 153 робітники та 46 одиниць техніки. Минулої доби енергетики виконували аварійно-відновлювальні роботи на лініях, що живлять Архангельське, Князівку, Велику Олександрівку, Петропавлівку, Високопілля, Борозенське, Херсон, Музиківку, Благодатне та Молодіжне.

Над відновленням понівечених російськими ударами будівель у Херсоні працювали 34 робітників Херсонської обласної комунальної аварійно-рятувальної служби та ДСНС. Першочергові ремонтні роботи проведено за 8 адресами у житлових будинках, де OSB-листами закрили 85 вікон.

Загалом на деокупованій Херсонщині сапери обстежили 365 512,4 гектарів територій, з них 331 349,8 гектарів – землі сільськогосподарського призначення. На цих територіях виявлено та знешкоджено понад 202,5 тис. вибухонебезпечних предметів.

З деокупованих територій Херсонщини автотранспортом евакуювали 9 жителів.

Триває видача гуманітарної допомоги жителям Херсонщини. Учора мешканці звільнених територій від міжнародних громадських організацій, благодійників та волонтерів отримали 250 порцій гарячих обідів, 5100 буханок хліба , 1485 продуктових наборів та 4800 пляшок питної води.

Працюємо далі!

Джерело