Гуманітарну ситуацію на Херсонщині та потреби в сфері охорони здоров’я обговорили під час зустрічі з регіональним…

Гуманітарну ситуацію на Херсонщині та потреби в сфері охорони здоров’я обговорили під час зустрічі з регіональним...
Гуманітарну ситуацію на Херсонщині та потреби в сфері охорони здоров’я обговорили під час зустрічі з регіональним...

Гуманітарну ситуацію на Херсонщині та потреби в сфері охорони здоров’я обговорили під час зустрічі з регіональним директором громадської організації "PROJECT HOPE" Джорджіо Тромбаторе.

До обговорення долучились заступник начальника Херсонської ОВА Ярослав Шанько та директор Департаменту здоров'я ХОВА Тетяна Карчевич.

Основною темою розмови стали поточні проєкти "PROJECT HOPE" в регіоні, зокрема підтримка КНП «Фтизіопульмонологічний медичний центр». Організація допомагає встановити нові вікна та підтримує функціонування мобільного флюорографа, що є важливим для діагностики захворювань.

Нині громадська організація підписала угоди з 18 медичними закладами області, в рамках яких здійснюється медичне обслуговування населення, в першу чергу – сільської місцевості.

Учасники зустрічі також обговорили питання проведення ремонтних робіт в укриттях медичних установ та їх забезпечення необхідним медобладнанням.

Йшлося і про забезпечення регіону броньованими автомобілями для виїздів та обслуговування населення.

Окрім цього, завдяки співпраці з "PROJECT HOPE" 14 населених пунктів Кочубеївської громади отримають паливні брикети для забезпечення тепла в домогосподарствах. А в рамках проекту Українського Гуманітарного Фонду планується надання допомоги вразливим групам населення для покриття рахунків за централізоване опалення.

Вдячні громадській організації за важливу підтримку 🤝

Джерело