Кілька тижнів тому колишній мер Чернігова Атрошенко передавав мені сигнали і прохання про зустріч

Кілька тижнів тому колишній мер Чернігова Атрошенко передавав мені сигнали і прохання про зустріч. Мова йшла про прохання закрити кримінальні провадження про крадіжки коштів бюджету Чернігова на ремонтах шкіл, садків, масштабну корупцію на «Чернігівводоканал», дерибан землі через «Чернігівбудінвест». І також – відкликати позов Чернігівської ОВА щоб його родичі могли почати будівництво в Ялівщині. Взамін пропонували визнати, що історію про гуманітарку вигадали журналісти, а телеканали «Дитинець» та «Новий Чернігів» будуть знімати сюжети про ОВА в позитивному ключі.

Я відповів категоричною відмовою. Зустріч – можлива. Але жодних «стоп-слів» для правоохоронців щодо корупції у мене не буде: немає різниця, яка громада, який чиновник, яка сума.

Тоді ж від міської ради прозвучав натяк: якщо не домовимся, буде чорнуха, будуть публікації, в тому числі, про мою родину.

Брудний «фільм» на підконтрольному Атрошенко телеканалі «Дитинець» – це напевно, відповідь за відмову закрити корупційні справи. Фільм подивився. Позицію не змінив. Корупціонер сидітиме. І підкорупціонерчики також.

Джерело