Кияни, які встановили бойлер, мають щомісяця подавати показання квартирних лічильників – «Центр комунального сервісу»

Споживачі, які встановили бойлер у квартирі і не користуються послугою з постачання гарячої води, обов’язково мають щомісяця подавати показання вузлів розподільного обліку води (квартирних лічильників), навіть якщо вони не відрізняються від попередніх. Про це повідомила заступниця комерційного директора КК «Центр комунального сервісу» (ЦКС) Юлія Петрик.

«Показання лічильників води необхідні для розподілу між споживачами обсягів спожитих послуг з постачання гарячої води та централізованого водопостачання і водовідведення. Вчасно і коректно передані дані є гарантією того, що споживач сплачує лише за фактично спожиті об’єми води», – підкреслила Юлія Петрик.

Передавати показання теплової енергії, гарячої та холодної води необхідно щомісяця, починаючи з п’ятого числа. Детальніше про наявні способи передавання показників за посиланням: http://e.surl.li/rdcrzc.

У випадку, якщо споживач не встиг передати показання приладів обліку, він завжди може звернутися до фахівців ЦКС і скоригувати нарахування.

Джерело