У РФ ВИБУХАЮТЬ ТОННИ БОЄПРИПАСІВ, ВОРОЖИЙ БРОНЬОВИК ПІДРИВАЄТЬСЯ ДВІЧІ: стрім із прифронтового міста

Дрони вдарили по складу з боєприпасами в місті Торопець Тверської області росії. Там зберігали ракети до «Градів», С-300 та С-400, балістичні ракети «Іскандер» і починали створювати запас північнокорейських KN23. Супутники фіксують пожежу по всій території арсеналу. Вибух на складах боєприпасів призвів до землетрусу магнітудою близько 3 балів.

У 225 ОШБ показали кадри прориву кордону росії в напрямку Глушково, який відбувся декілька днів тому. На відео видно, як наші танки з тралом проходять бетонні загородження і далі рухаються в глибину російської території.

Третя штурмова бригада показала кадри відбиття штурму російської техніки на Харківщині. Ворожу колону, яка рухалась у бік наших позицій, спершу уразили дронами з повітря. БТР намагався втекти, але і його догнали дронами. Піхотинці, що висадились, одразу почали тікати звідки і приїхали.

Ці та інші теми обговорюють наші ведучі – молодший лейтенант Сергій Ліпко та молодший сержант Володимир Кравчук.

ЗБІР!

На крила шершням

Банка:

🔗 https://send.monobank.ua/jar/6ZLrCapTa9

ЦЕНТР РЕКРУТИНГУ УКРАЇНСЬКОЇ АРМІЇ ⚔ https://recruiting.mod.gov.ua

Кілька слів про команду Армія TV – вона складається із кадрових військових, добровольців і мобілізованих, які служать у Силах оборони із перших днів повномасштабного вторгнення на різних напрямках і в різних підрозділах. Більшість із нас має бойовий досвід. До російського вторгнення ми працювали режисерами, операторами, ведучими, редакторами. Тепер ми поєднуємо військову службу із роботою за медійним фахом.

Ми постійно перебуваємо на лінії зіткнення. Студія каналу, з якої відбуваються стріми, також неподалік фронту.

Підписуйтеся на соцмережі Армія TV:

🔷 Telegram https://t.me/army_tv

🔷 Facebook https://www.facebook.com/armytv.ua/

🔷 Instagram https://www.instagram.com/army_tv_ua/

🔷TikTok https://www.tiktok.com/@army_tv_ua?_t=8hs6OeKr2MH

🔷X (Twitter): https://twitter.com/army_tv_ua

Джерело