На будівництво та капітальні ремонти за Програмою економічного і соціального розвитку Києва на цей рік додатково спрямували 2,4 млрд грн

Для реалізації міських інфраструктурних проєктів за Програмою економічного і соціального розвитку Києва на 2024-2026 роки на цей рік збільшено асигнування на 2,4 мільярди гривень. Таке рішення ухвалили депутати Київської міської ради. Про це повідомив Департамент економіки та інвестицій КМДА.

Так, на будівництво та реконструкцію міських інфраструктурних об’єктів додатково спрямували 1,3 млрд грн, на капітальні ремонти – 1,1 млрд грн. 

Додаткові кошти спрямовані, зокрема, на роботи на об’єктах у сфері транспортної інфраструктури, капітальні ремонти в житловому фонді, в закладах освіти та культури, а також у приміщеннях та спеціалізованому медичному обладнанні у столичних закладах охорони здоров’я. Крім того, асигнування направлені на роботи із забезпечення доступності та безпеки в житлових багатоквартирних будинках.

Крім того, зміни до Програми уточнюють показники в частині кошторисної вартості об’єктів відповідно до розробленої та затвердженої документації, обсягів проєктних робіт, термінів реалізації проєктів тощо.

Джерело