Працюємо, аби повернути нормальне життя на звільнену Херсонщину. Детальніше про те, що зроблено 18 вересня👇

Працюємо, аби повернути нормальне життя на звільнену Херсонщину. Детальніше про те, що зроблено 18 вересня👇

Для відновлення світла на Херсонщині працювали 28 бригад – це 153 робітники та 46 одиниць техніки. Минулої доби енергетики виконували аварійно-відновлювальні роботи на лініях, що живлять Архангельське, Малу Шестерню, Борозенське, Петропавлівку, Велику Олександрівку, Херсон та Правдине.

Над відновленням понівечених російськими ударами будівель у Херсоні працювали 38 робітників Херсонської обласної комунальної аварійно-рятувальної служби та ДСНС. Першочергові ремонтні роботи проведено за 10 адресами у житлових будинках, де OSB-листами закрили 82 вікна.

Загалом на деокупованій Херсонщині сапери обстежили 366 236,4 гектарів територій, з них 331 965,2 гектарів – землі сільськогосподарського призначення. На цих територіях виявлено та знешкоджено понад 203 тис. вибухонебезпечних предметів.

З деокупованих територій Херсонщини автотранспортом евакуювали 14 жителів.

Триває видача гуманітарної допомоги жителям Херсонщини. Учора мешканці звільнених територій від міжнародних громадських організацій, благодійників та волонтерів отримали 250 порцій гарячих обідів, 1420 буханок хліба , 580 продуктових наборів та 3890 пляшок питної води.

Працюємо далі!

Джерело