Сервіс «Мобільний адміністратор» запрацював у  Яворівській  громаді 

Сервіс «Мобільний адміністратор» запрацював у  Яворівській  громаді 

Таку мобільну валізу передали громаді в рамках Проєкт «Посилення стійкості громад в регіонах України» яка створена за ініціативи  управління питань цифрового розвитку Львівської ОВА спільно з Програмою розвитку Організації Об’єднаних Націй в Україні за підтримки уряду Великої Британії.

За інформацією ЦНАП Яворівської міської ради, мешканці громади, які за станом здоров’я не можуть відвідати ЦНАП, мають змогу скористатись сервісом «Мобільний адміністратор». Завдяки спеціальному переносному кейсу, працівник ЦНАП Яворівської міської ради може надати послугу в будь-якому приміщенні.

Проект «Посилення стійкості громад в регіонах України» реалізується в рамках Програми розвитку ООН в Україні, за фінансової підтримки уряду Великої Британії. 

Хто може скористатися послугою:

  • Особи, які досягли 80-річного віку.
  • Особи з інвалідністю, які мають обмеження щодо мобільності (наприклад, особи на протезах, з порушенням зору, які користуються білою тростиною, або пересуваються на інвалідних візках).
  • Військовослужбовці та особи, які перебувають на тривалому стаціонарному лікуванні у комунальних медичних закладах громади та потребують стороннього догляду.

Як замовити послугу:

  1. Зверніться до ЦНАП – ви або ваш законний представник повинні зв’язатися з відділом «Центр надання адміністративних послуг» Яворівської міської ради Львівської області або до старости, який збирає потреби мешканців і передає їх до ЦНАП для замовлення послуги. Це можна зробити телефоном (03259)23388 або через інші зручні засоби зв’язку (електронна пошта: cnapyavoriv@ukr.net ).
  2. Узгодьте дату і час – працівник ЦНАП узгодить з вами дату та час візиту «Мобільного адміністратора».
  3. Необхідні документи – для отримання послуги необхідно подати заяву разом з документом,  що посвідчує особу,  та документом , що підтверджує ваш статус (наприклад, посвідчення інваліда, медична довідка).

Послуги, що надаються:

  • Реєстрація  / зняття з реєстрації місця проживання особи
  • Послуги соціального характеру (субсидії, пільги, допомоги)
  • Послуги архітектури та містобудування
  • Земельні послуги
  • Послуги дозвільного характеру
  •   комплексна послуга єМалятко

Джерело