#Зроблено_на_Черкащині🇺🇦 Власні технології, натуральні інгредієнти, яскраві дизайни

#Зроблено_на_Черкащині🇺🇦

Власні технології, натуральні інгредієнти, яскраві дизайни. Підприємство зі Сміли вже майже три десятиліття розвиває карамельну справу.

Конкурує з кондитерськими гігантами, а в дечому навіть обходить. Льодяники та цукерки його виробництва є на полицях українських магазинів. Та не тільки: Польща, Румунія, Нідерланди. Загалом понад 20 країн купують черкаські солодощі. Адже переконались, що українське – це про якість.

Цікаво було наочно ознайомитися з процесом виробництва, поспілкуватися з колективом. Щоб виготовляти справді конкурентний продукт, на фабриці постійно оновлюють технологічні підходи.

Спільно з керівником підприємства обговорили питання роботи в умовах обмеження енергопостачання. Для деяких виробництв це критично важливо, адже процес має бути безперебійним.

Енергонезалежність – новий виклик для наших підприємців. Водночас спільно напрацьовуємо дієві механізи, щоб наші виробники мали змогу функціонувати та підтримувати економіку. Бо від цього, зокрема, залежить наша обороноздатність.

Telegram:

Джерело