Кавунові вікенди в КиївЗоо: цими вихідними соковитою ягодою частуватимуть мешканців копитного ряду (+фото, відео)

У КиївЗоо триває сезон соковитих кавунових вікендів. За вересень мешканці столичного зоопарку з’їдають до 1 тонни соковитих кавунчиків. Про це повідомляє КП «Київський зоопарк».

Як зазначають у КиївЗоо, годування тварин сезонними фруктами та овочами практикується в усіх зоопарках світу. І це не просто розваги, а частина важливої професійної роботи – збагачення середовища. Аби кожній тварині створити умови, наближені до природних – з різними запахами, звуками, новими предметами, цікавими іграшками та різноманітними кормами.

Кавуни дуже подобаються тваринам, а процес годування приводить у захват відвідувачів КиївЗоо. Адже у визначений час можна підійти до вольєра та побачити цікаву частину складного процесу збагачення середовища для тварин у зоопарку.

Цього тижня кавуновий вікенд проходитиме в альпак, бізонів, зубрів, коней Пржевальського та верблюдів.

Показові годування 21-22 вересня:

  • 12:00 – альпаки;
  • 12:10 – бізони;
  • 12:20 – зубри;
  • 12:30 – коні Пржевальського;
  • 12:40 – верблюди.

Копитний ряд, вольєри знаходяться поруч.

Нагадаємо графік роботи квиткових кас: пн – з 12:00 до 17:00, вт–нд – з 10:00 до 17:00. На території зоопарку дозволено перебувати до 18:30.

Закликаємо містян пам’ятати про власну безпеку, бути обачними та під час сигналу повітряної тривоги переходити в укриття.

Джерело