Усі новини та сервісна інформація про ЖКГ столиці тепер у міському Telegram-каналі Київ Комунальний

Новини житлово-комунального господарства, питання енергозбереження, інформація про міські сервіси, доступні програми капітальних ремонтів багатоквартирних житлових будинків кияни можуть знайти в Telegram-каналі Київ Комунальний.

Київ Комунальний оперативно й достовірно інформуватиме про житлово-комунальні послуги, підготовку до зими, муніципальні програми, що допомагають провести капремонт багатоквартирного будинку, впровадити там проєкти енергозбереження чи встановити сонячну електростанцію для безперебійного електропостачання. Ефективні технології й обладнання, світові рішення й моделі теплопостачання, очищення води, сортування й переробку відходів тощо.

Крім того, в цьому Telegram-каналі можна буде дізнатися про правові норми, методичні підказки, інструкції, поради від практиків. А також об’єктивну інформацію про екстрені чи аварійні ситуації в районах столиці та їх усунення комунальниками.

Київ Комунальний знайомитиме з успішними прикладами самоорганізації мешканців, які зробили свої будинки енергоефективними, безпечними, а вартість комунальних послуг – значно меншою.

Джерело