Дайджест подій за тиждень: 🇫🇷🇺🇦Експрем’єр Франції, голова політичної групи «Ensemble pour la République»

Дайджест подій за тиждень:

🇫🇷🇺🇦Експрем’єр Франції, голова політичної групи «Ensemble pour la République», член комітету у справах культури та освіти Національних зборів Габріель Атталь, представники Парламенту Франції та французькі журналісти побували з візитом на Одещині.

👨‍🚒 До Дня рятувальника України привітали та нагородили співробітників ГУ ДСНС в Одеській області.

🇬🇷🇭🇷 Майже 100 дітей українських захисників та 26 дітей одеських рятувальників повернулися з відпочинку в Греції та Хорватії.

🇷🇴Прикордонна зона, економічні відносини, безпекова ситуація та відпочинок дітей. Зустрілися з Надзвичайним і Повноважним Послом Румунії в Україні Александру Віктором Мікулою.

💡Продовжуємо підготовку до опалювального сезону.

☎️ Запустили «гарячу лінію» для скарг на випадки корупції в лікарнях області.

🏥 Продовжуємо ревізію лікарень.

🌾 595 агрогосподарств з Одещини отримали кредитування за програмою «Доступні кредити 5-7-9». 2,56 млрд грн – обсяг коштів, які отримали підприємства.

🚜Аграрії Одеської області завершили збір ранніх зернових культур і в підсумку врожай склав понад 3,5 млн тонн зернових та зернобобових. Триває збір пізніх культур.

🦾 Запустили унікального віртуального гіда Одещиною – «Сталевий Дюк». Цей онлайн-помічник знає все про нашу область – від прихованих куточків до найкращих ресторанів, від історичних пам’яток до сучасних культурних подій.

Джерело