Рятувальники Овруччини отримали авто від партнерів з Естонії

Естонія продовжує підтримувати Житомирщину у цей складний час. Значну допомогу від Естонської республіки отримують й пожежно-рятувальні підрозділи.

Рятувальники Овруччини отримали авто від партнерів з Естонії

Сьогодні, 23 вересня, до м. Овруч Коростенського району завітала іноземна делегація «United Delivery Mission MTU» (Естонія), яка надала гуманітарну допомогу для потреб 12-ї державної пожежно-рятувальної частини 3-го державного пожежно-рятувального загону Головного управління ДСНС у Житомирській області у вигляді мікроавтобуса Volkswagen Transporter.

 

Забезпечення вищезазначеним транспортним засобом дасть можливість пожежним-рятувальникам якісно та вчасно виконувати оперативні, організаційні завдання на збереження життя і здоров’я жителів громади, а також значно підвищити мобільність підрозділу під час виконання екстрених викликів.

 

Нагадаємо, що співпраця Житомирщини з Естонською республікою продовжується на всіх рівнях — від гуманітарної допомоги до стратегічного партнерства у відновленні зруйнованих об’єктів інфраструктури.

 

Рятувальники Овруччини отримали авто від партнерів з Естонії Рятувальники Овруччини отримали авто від партнерів з Естонії Рятувальники Овруччини отримали авто від партнерів з Естонії Рятувальники Овруччини отримали авто від партнерів з Естонії

Джерело