Вірні Рожнятівського протопресвітеріату здійснили прощу до Зарваниці

Вірні Рожнятівського протопресвітеріату здійснили прощу до Зарваниці

У суботу, 21 вересня, відбулася парафіяльна проща сіл Погорілець та Суходіл, а також довколишніх сіл Рожнятівського протопресвітеріату до Марійського духовного центру «Зарваниця».

Про це Департаменту інформації Івано-Франківської Архієпархії УГКЦ розповів о. Іван Кшебет, який супроводжував парафіян до відпустового місця.

Дорогою до Зарваниці вірні молилися на вервиці, яка об’єднала і згуртувала всіх паломників.

Після прибуття до Марійського духовного центру молитовна програма продовжилася у парафіяльному храмі Пресвятої Трійці.

Згодом відбулася Божественна Літургія, яку очолив о. Іван Кшебет. Під час богослужіння вірні мали нагоду приступити до Святих Таїнств Покаяння і Пресвятої Євхаристії.

Згодом прочани молилися Хресну дорогу за перемогу України та за родини, які взяли участь у духовній мандрівці.

«Нехай Господь завжди благословляє вас Своїми ласками, подає сили та здоров’я, укріплює у вірі. Хай Пресвята Богородиця повсякчас покриває всіх Своїм Омофором і оберігає від усякого зла», — зазначив о. Іван Кшебет.

Вірні Рожнятівського протопресвітеріату здійснили прощу до ЗарваниціВірні Рожнятівського протопресвітеріату здійснили прощу до ЗарваниціВірні Рожнятівського протопресвітеріату здійснили прощу до ЗарваниціВірні Рожнятівського протопресвітеріату здійснили прощу до ЗарваниціВірні Рожнятівського протопресвітеріату здійснили прощу до Зарваниці

Департамент інформації Івано-Франківської Архієпархії УГКЦ

Джерело